Free spiny jsou dneska jednoznačně nejoblíbenější formou casino bonusů, obzvláště ty, které získáte zcela zdarma. V současnosti v Čechách existuje 18 online casino stránek, které čas od času rozdávají free spiny. Podívejte se do našeho přehledu, které můžete získat právě dnes.

Free spiny dnes v CZ online casinech

Dnes je čtvrtek 1.12. a tím pádem začíná Adventní kalendář v casinu Apollo. Dneska se můžete těšit na 10 free spinů na hře Rich Fish. Zcela bez podmínek, stačí se jen přihlásit. Získat nyní!

Dnes jsou freespiny i v Tipsport Vegas. Získáte 20 volných zatočení na hře Sweet Alchemy. Free spiny jsou bez podmínek, ale výhry z nich je potřeba 10x protočit, než se vám připíšou do zůstatku. Získat zde!

Stejnou akci na stejnou hru nabízí i Chance Vegas. Stačí se přihlásit a získáte 20 volných zatočení na hře Sweet Alchemy. I na Chanci jsou však výhry z nich potřeba 10x protočit. Získat zde!

I Fortuna dneska nabízí freespiny. V rámci jejich Adventního kalendáře získáte 20 free spinů na automaty Kajot. Stačí se přihlásit do jejich kalendáře, potvrdit přijetí freespinů, vybrat hru a začít točit. Získat zde!

Poslední dnešní free spiny bez podmínek vám nabízí Synot Tip casino. I zde mají Adventní kalendář a i zde na vás čeká 10 volných zatočení na hře 81 Vegas Multi Fruits. Freespiny jsou bez podmínek, stačí se přihlásit. Získat zde!

Dále můžete dnes získat free spiny v Betano casinu. Získáte 50 free spinů na hře Buffalo Blitz II, každý za 2 Kč v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Playtech automatech. Získat zde!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Golden Goal na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vystřílet free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Předchozí free spiny v listopadu 2022

Dneska najdete free spiny v Apollo casinu. Můžete se těšit na 20 free spinů, když si vložíte na účet 500 Kč. Každý za korunu. Na vybraných hrách – Happy Nuts, Rich Kittens, Sizzle Fire, Rich Fish a Gladorius. Získat nyní!

Dnes ve středu 30.11.2022 můžete získat free spiny v Betano casinu. Získáte 25 free spinů na hře Narcos, každý za 4 Kč v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat zde!

A dále v Betanu získáte zcela bez podmínek i 20 free spinů na hře Better Wilds od Playtechu. Stačí se přihlásit, spustit hru za peníze, přepnout v menu na free spiny a začít hrát. Získat zde!

Dneska najdete free spiny v Apollo casinu. Můžete se těšit na 10 free spinů zcela bez podmínek. Každý za korunu. Na vybraných hrách – Happy Nuts, Rich Kittens, Sizzle Fire, Rich Fish a Gladorius. Získat nyní!

Dnes v úterý 29.11.2022 můžete získat free spiny v Betano casinu. Získáte 50 free spinů na hře Book of Secrets, každý za 2 Kč v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Synot automatech. Získat zde!

Dnes v pondělí 28.11.2022 můžete získat free spiny v Betano casinu. Získáte 25 free spinů na hře Dazzle Me, každý za 4 Kč v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat zde!

Dnes v pátek 25.11. získáte free spiny v Apollo casinu. Všichni, kdo si vloží alespoň 200 Kč, dostanou 10 volných zatočení. Ty mohou využít na jedné z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Sizzle Fire, Rich Fish a Gladorius. Získat nyní!

Dále můžete dnes získat free spiny v Betano casinu. Získáte 100 free spinů na hře Joker Boom Plus, každý za 1 Kč v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Kajot automatech. Získat zde!

I na Synot Tipu jsou dneska free spiny zdarma. V rámci jejich akce Vánoční dílna získáte 10 volných zatočení na hře Aztec JaguarZískat nyní!

Dnes ve čtvrtek 24.11. získáte free spiny v Apollo casinu. Všichni, kdo si zahrají alespoň za 200 Kč, dostanou 10 volných zatočení. Ty mohou využít na jedné z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Sizzle Fire, Rich Fish a Gladorius. Získat nyní!

Dále můžete dnes získat free spiny v Betano casinu. Získáte 50 free spinů na hře Buffalo Blitz II, každý za 2 Kč v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Playtech automatech. Získat zde!

Dnes ve čtvrtek jsou pravidelné freespiny na Fortuně. Stačí se přihlásit od 10 hodin ke svému účtu a hned zjistíte, na které hře dneska 10 free spinů jsou. Většinou jsou freespiny na Kajot nebo Adell automatech. Získat zde!

Dnes ve středu 23.11. získáte free spiny v Apollo casinu. Všichni, kdo si vloží alespoň 500 Kč, dostanou 20 volných zatočení. Ty mohou využít na jedné z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Sizzle Fire, Rich Fish a Gladorius. Získat nyní!

Dále můžete dnes získat free spiny v Betano casinu. Získáte 25 free spinů na hře Narcos, každý za 4 Kč v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatechZískat zde!

Dnes v úterý 22.11. získáte free spiny v Apollo casinu. Všichni, kdo se přihlásí od 8 hodin, dostanou 10 volných zatočení. Ty mohou využít na jedné z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Sizzle Fire, Rich Fish a Gladorius. Získat nyní!

I v Synot Tip casinu jsou dneska free spiny zdarma. V rámci jejich akce Vánoční dílna získáte 10 volných zatočení na hře Fruits ‘n’ FireZískat nyní!

Dále můžete dnes získat free spiny v Betano casinu. Získáte 50 free spinů na hře Book of Secrets každý za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Synot automatechZískat zde!

Dnes v pondělí 21.11. můžete získat free spiny v Betano casinu. Získáte 25 free spinů na hře Dazzle Me každý za 4 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat zde!

I Synot Tip casino dnes nabízí free spiny. V rámci akce Vánoční dílna dnes získáte 15 volných zatočení na hře Book of secrets, když si zatočíte za pouhých 15 Kč. Získat nyní!

Dnes v pátek 11.11. získáte 10 volných zatočení v Apollo casinu. Proveďte vklad alespoň 200 Kč a free spiny jsou vaše. Poté stačí spustit hru za peníze a potvrdit přijetí free spinů. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dále jsou dnes free spiny v Tipsport Vegas. Dostanete 50 free spinů na hře Disco Diamonds. Opět stačí se přihlásit a spustit tuto hru. Získat nyní!

Stejně jako Tipsport i Chance Vegas rozdává freespiny zdarma. Opět získáte 50 free spinů na hře Disco Diamonds. Získat zde!

Taky můžete dnes v pátek 11.11. získat free spiny na Betanu. Získáte 100 free spinů na hře Joker Boom Plus každý za 1 Kč, celkově za 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Kajot automatech. Získat zde!

I Synot Tip casino nabízí free spiny. V rámci akce Vánoční dílna dnes získáte 11 volných zatočení na hře Firebird Double 27 bez vkladu a jiných podmínek. Získat nyní!

Dnes ve čtvrtek 10.11. získáte 10 volných zatočení v Apollo casinu. Zatočte si za alespoň 250 Kč a free spiny jsou vaše. Poté stačí spustit hru za peníze a potvrdit přijetí free spinů. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dále jsou dnes free spiny v Tipsport Vegas. Dostanete 15 free spinů na hře Grand Gems. Opět stačí se přihlásit a spustit tuto hru. Získat nyní!

Stejně jako Tipsport i Chance Vegas rozdává freespiny zdarma. Opět získáte 15 free spinů na hře Grand Gems. Získat zde!

Další free spiny má dnes i Fortuna. V jejich Vegas na vás každý čtvrtek čeká 10 free spinů. Dnes v Kajot hře Multi Diamonds 81. Získat nyní!

Taky můžete dnes ve čtvrtek 10.11. získat free spiny na Betanu. Získáte 50 free spinů na hře Buffalo Blitz každý za 2 Kč, celkově za 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Playtech automatech. Získat zde!

I Synot Tip casino nabízí free spiny. V rámci akce Vánoční dílna dnes získáte 15 volných zatočení na hře Hell Mania, když si zahrajete za alespoň 15 Kč. Získat nyní!

Dnes ve středu 9.11. získáte 20 volných zatočení v Apollo casinu. Stačí provést vklad ve výši alespoň 500 Kč. Poté stačí spustit hru za peníze a potvrdit přijetí free spinů. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dále jsou dnes free spiny v Tipsport Vegas. Dostanete 30 free spinů na hře Jewel Box. Opět stačí se přihlásit a spustit tuto hru. Získat nyní!

Stejně jako Tipsport i Chance Vegas rozdává freespiny zdarma. Opět získáte 30 free spinů na hře Jewel Box. Získat zde!

Taky můžete dnes ve středu 9.11. získat free spiny na Betanu. Získáte 25 free spinů na hře Narcos každý za 4 Kč, celkově za 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat zde!

Dnes v úterý 8.11. získáte 10 volných zatočení v Apollo casinu. Jsou bez podmínek, pro všechny. Stačí se přihlásit, spustit hru za peníze a potvrdit přijetí free spinů. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dále jsou dnes free spiny v Tipsport Vegas. Dostanete 20 free spinů na hře Goblinions. Opět stačí se přihlásit a spustit tuto hru. Získat nyní!

Stejně jako Tipsport i Chance Vegas rozdává freespiny zdarma. Opět získáte 20 free spinů na hře Goblinions. Získat zde!

Taky můžete dnes v úterý 8.11. získat free spiny na Betanu. Získáte 50 free spinů na hře Book of Secrets každý za 2 Kč, celkově za 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Synot automatech. Získat zde!

Dnes v pondělí 7.11. získáte freespiny v Betano casinu. Dostanete 20 freespinů zdarma, bez podmínek, stačí se pouze přihlásit a spustit hru Multi Vegas 81. Získat zde!

Dále jsou dnes free spiny v Tipsport Vegas. Dostanete 35 free spinů na hře That’s Rich. Opět stačí se přihlásit a spustit tuto hru. Získat nyní!

Stejně jako Tipsport i Chance Vegas rozdává freespiny zdarma. Opět získáte 35 free spinů na hře That’s Rich. Získat zde!

Taky můžete v pondělí 7.11. získat free spiny na Betanu. Získáte 25 free spinů na hře Dazzle Me každý za 4 Kč, celkově za 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat zde!

Dnes v neděli 6.11. můžete získat freespiny v Apollo Games online casinu. Dostanete 10 freespinů zdarma, bez podmínek, stačí se pouze přihlásit. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dále jsou dnes free spiny i v Betano casinu. Dostanete 100 free spinů na hře WIld Lava za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na Playtech automatech. Získat nyní!

I Synot kasino dnes rozdává freespiny. Můžete získat 15 volných zatočení, když protočíte alespoň 15 Kč na jakýchkoli online automatech. Získat zde!

Dnes v sobotu 5.11. můžete získat freespiny v Apollo Games online casinu. Dostanete 20 freespinů, když provedete sázky v hodnotě alespoň 500 Kč. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dále jsou dnes free spiny i v Betano casinu. Dostanete 30 free spinů na hře Gonzo’s Quest za 4 Kč, v celkové hodnotě 120 Kč, když protočíte 1500 Kč na NetEnt automatech. Získat nyní!

Dnes v pátek 4.11. můžete získat freespiny v Apollo Games online casinu. Dostanete 10 freespinů, když provedete vklad ve výši alespoň 200 Kč. Stačí se přihlásit, provést vklad a spustit vybranou hru za peníze. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dále jsou dnes free spiny i v Betano casinu. Dostanete 100 free spinů na hře Joker Boom Plus za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Kajot automatech. Získat nyní!

Dnes ve čtvrtek 3.11. můžete získat freespiny v Apollo Games online casinu. Dostanete 10 freespinů, když provedete sázky ve výši alespoň 200 Kč. Stačí se přihlásit, provést vklad a spustit vybranou hru za peníze. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dnes ve čtvrtek jsou pravidelné freespiny na Fortuně. Od 10 hodin si můžete zcela bez podmínek vyzvednout 10 volných zatočení. Stačí se přihlásit ke svému účtu a zjistíte, na které hře jsou tentokrát. Získat zde!

Dnes ve čtvrtek 3.11. jsou free spiny i v Betano casinu. Dostanete 50 free spinů na hře Buffalo Blitz za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Playtech automatech. Získat nyní!

Dnes ve středu 2.11. můžete získat freespiny v Apollo Games online casinu. Dostanete 20 freespinů, když provedete vklad alespoň 500 Kč. Stačí se přihlásit, provést vklad a spustit vybranou hru za peníze. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dnes ve středu 2.11. jsou free spiny i v Betano casinu. Dostanete 25 free spinů na hře Narcos za 4 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat nyní!

Dnes jsou freespiny v Apollo Games online casinu. Dostanete 10 freespinů zcela zdarma, bez podmínek. Stačí se přihlásit, spustit vybranou hru za peníze a zkusit své štěstí. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Dnes v úterý 1.11. můžete získat další free spiny v Betano casinu. Dostanete 50 free spinů na hře Book of Secrets za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Synot automatech. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Předchozí free spiny v říjnu 2022

Dnes v pondělí 31.10. získají všichni hráči 25 free spinů v Tipsport Vegas. Stačí se přihlásit ke svému účtu a spustit hru Happy Halloween za peníze. Jsou totiž zcela bez podmínek. A nově, co z nich vyhrajete, tak už nemusíte na Tipsportu 10x protáčet. Získat zde!

Další free spiny dnes můžete získat v Betano casinu. Dostanete 40 free spinů na hře Book of Kings. Zcela bez podmínek. A dále můžete získat dalších 25 freespinů na Dazzle Me za 4 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Playtech automatech. Získat nyní!

I Synot Tip Casino dnes nabízí freespiny v rámci Halloweenské akce. Dnes v pondělí 31.10. můžete získat až 40 freespinů. Prvních 10 je zcela bez podmínek, stačí se přihlásit a spustit hru Fire Witch. Dalších 15 FS získáte na Vampire Bridge za protočení 15 Kč na jakýchkoli automatech mezi 12 a 15. A posledních 15 freespinů na hře Hell Fruits získáte mezi 16 a 19, když protočíte pouhých 15 Kč na jakýchkoli automatech. Získat zde!

I Chance Vegas Casino dnes v pondělí 31.10. nabízí freespiny. Získáte je na hře Happy Halloween v počtu 25, zcela zdarma, bez podmínek. Stačí se přihlásit a spustit hru. Získat zde!

Dnes v neděli 30.10. získají všichni hráči 10 free spinů v Apollo casinu. Stačí se přihlásit ke svému účtu a spustit vybranou hru za peníze. Jsou totiž zcela bez podmínek. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Další free spiny dnes můžete získat v Betano casinu. Dostanete 10 free spinů na hře Wild Lava za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na Playtech automatech. Získat nyní!

I Synot Tip Casino dnes nabízí freespiny v rámci Halloweenské akce. Dnes v neděli 30.10. můžete získat až 30 freespinů. První mezi 8 a 11, když protočíte 10 Kč na jakémkoli automatu. Dalších 10 FS získáte mezi 12 a 15. A poslední freespiny jsou mezi 16 a 19. Získat zde!

Dnes v sobotu 29.10. získají všichni hráči 20 free spinů v Apollo casinu. Stačí si zahrát za alespoň 500 Kč a freespiny jsou vaše. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Další free spiny dnes můžete získat v Betano casinu. Dostanete 30 free spinů na hře Gonzo’s Quest za 4 Kč, v celkové hodnotě 120 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli automatech. Získat nyní!

Dnes v pátek 28.10. získají všichni hráči 10 free spinů v Apollo casinu. Stačí si vložit alespoň 200 Kč a freespiny jsou vaše. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Další free spiny dnes můžete získat v Betano casinu. Dostanete 100 free spinů na hře Joker Boom Plus za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Kajot automatech. Získat nyní!

Dnes ve čtvrtek 27.10. získají všichni hráči 10 free spinů v Apollo casinu. Stačí si zahrát za alespoň 200 Kč a freespiny jsou vaše. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Další free spiny dnes můžete získat v Betano casinu. Dostanete 50 free spinů na hře Buffalo Blitz II za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Playtech automatech. Získat nyní!

Další freespiny jsou dnes ve čtvrtek dostupné ve Fortuna casinu. Stačí se přihlásit ke svému účtu od 10 hodin ve čtvrtek do 10 hodin v pátek, potvrdit přijetí freespinů a spustit hru Royal Fruits od Adell. Tak už si budete moci 10x volně zatočit. Získat zde!

Dnes v úterý 25.10. všichni hráči získají 10 free spinů v Apollo casinu bez podmínek. Stačí se přihlásit ke svému účtu a spustit jednu z vybraných her za peníze. Freespiny si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Získat zde!

Další free spiny dnes můžete získat v Betano casinu. Dostanete 50 free spinů na hře Book of Secrets za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Synot automatech. Získat nyní!

Dnes v pondělí 24.10. získáte 40 free spinů v Betano casinu zcela bez podmínek. Freespiny jsou dostupné na hře Book of Kings. Stačí se přihlásit a spustit hru za peníze. Získat zde!

I další free spiny můžete získat v Betano casinu. Dostanete 25 free spinů na hře Dazzle Me za 4 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat nyní!

Dnes v pátek 21.10. můžete získat 10 free spinů v Apollo casinu za vklad alespoň 200 Kč. Ty si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Stačí se přihlásit, provést vklad a spustit hru za peníze. Získat zde!

Dnes v pátek 21.10. získáte 30 volných zatočení v casinu Tipsportu Vegas. Prvních 15 freespinů je na hře Buffalo Hunt a jsou dostupné od 14 do 18 a druhých 15 freespinů je na Monkey Slot dostupné od 20 do 24 hodin. Získat zde!

Stejných 30 free spinů získáte v Chance Vegas casinu. Opět 15 free spinů na Buffalo Hunt a 15 free spinů na Monkey Slot. Získat zde!

Dnes mají free spiny i v Betano casino. Dostanete 100 free spinů na hře Joker Boom Plus za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Kajot automatech. Získat nyní!

Dnes ve čtvrtek 20.10. můžete získat 10 free spinů v Apollo casinu za protočení alespoň 200 Kč. Ty si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Stačí se přihlásit, provést vklad a spustit hru za peníze. Získat zde!

Další freespiny jsou dnes dostupné ve Fortuna casinu. Stačí se přihlásit ke svému účtu od 10 hodin ve čtvrtek do 10 hodin v pátek, potvrdit přijetí freespinů a spustit hru Ice Bar 27 od Kajotu. Tak už si budete moci 10x volně zatočit. Získat zde!

Dnes ve čtvrtek 20.10. získáte 30 volných zatočení v casinu Tipsportu Vegas. Prvních 15 freespinů je na hře Book of Secrets6 a jsou dostupné od 14 do 18 a druhých 15 freespinů je na Pixel Reels dostupné od 20 do 24 hodin. Získat zde!

Stejných 30 free spinů získáte v Chance Vegas casinu. Opět 15 free spinů na Book of Secrets6 a 15 free spinů na Pixel Reels. Získat zde!

Ve čtvrtek najdete free spiny i v Synot Tip kasinu. K dispozici máte 10 free spinů bez podmínek na hře Fruity Gold. Získat zde! 

Dnes mají free spiny i v Betano casino. Dostanete 50 free spinů na hře Buffalo Blitz za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Playtech automatech. Získat nyní!

Dnes ve středu 19:10. můžete získat 20 free spinů v Apollo casinu za vklad alespoň 500 Kč. Ty si můžete vybrat na hře Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Stačí se přihlásit, provést vklad a spustit hru za peníze. Získat zde!

Dnes ve středu 19.10. získáte 30 volných zatočení v casinu Tipsportu Vegas. Prvních 15 freespinů je na hře Amazon’s Wonders a jsou dostupné od 14 do 18 a druhých 15 freespinů je na Respin Joker 81 dostupné od 20 do 24 hodin. Získat zde!

Stejných 30 free spinů získáte v Chance Vegas casinu. Opět 15 free spinů na Amazon’s Wonders a 15 free spinů na Respin Joker 81. Získat zde!

Ve středu najdete free spiny i v Synot Tip kasinu. K dispozici máte 10 free spinů bez podmínek na hře Hunter’s Spirit. Získat zde! 

Dnes mají free spiny i v Betano casino. Dostanete 25 free spinů na hře Narcos za 4 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat nyní!

Dnes si můžete vyzvednout 10 free spinů bez podmínek v Apollo casinu. Máte na výběr z her Gladorius, Rich Kittens, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Rich Fish. Stačí se přihlásit a spustit hru za peníze. Získat zde!

Dnes v úterý 18.10. získáte 30 volných zatočení v casinu Tipsportu Vegas. Prvních 15 freespinů je na hře 6Fruits Deluxe a jsou dostupné od 14 do 18 a druhých 15 freespinů je na Solar God dostupné od 20 do 24 hodin. Získat zde!

Stejných 30 free spinů získáte v Chance Vegas casinu. Opět 15 free spinů na 6Fruits Deluxe a 15 free spinů na Solar God. Získat zde!

V úterý 18.10. najdete free spiny v Synot Tip kasinu. K dispozici máte 10 free spinů bez podmínek na hře Hell Fruits. Získat zde! 

Dnes mají free spiny i v Betano casino. Dostanete 50 free spinů na hře Book of Secrets za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Synot automatech. Získat nyní!

Dnes si můžete vyzvednout 20 free spinů na hře Multi Vegas 81 od Kajotu v Betano casino. Freespiny jsou bez podmínek, stačí se přihlásit a spustit hru. Získat zde!

Dnes v pondělí 17.10. získáte 30 volných zatočení v casinu Tipsportu Vegas. Prvních 15 freespinů je na hře 243 Mexicana a jsou dostupné od 14 do 18 a druhých 15 freespinů je na Tiki Princess dostupné od 20 do 24 hodin. Získat zde!

Stejných 30 free spinů získáte v Chance Vegas casinu. Opět 15 free spinů na 243 Mexicana a 15 free spinů na Tiki Princess. Získat zde!

V pondělí 17.10. najdete free spiny v Synot Tip kasinu. K dispozici máte 10 free spinů bez podmínek na hře Firebird Double 27. Získat zde! 

Dnes mají free spiny i v Betano casino. Dostanete 25 free spinů na hře Dazzle Me 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na NetEnt automatech. Získat nyní!

Dnes v pátek 14.10. jsou free spiny v Apollo Games casinu. Každý může získat 10 volných zatočení, když si vloží alespoň 200 Kč. Stačí se přihlásit mezi 8 a 24, vložit si na účet a poté spustit jednu z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Rich Fish, Gladorius a Sizzle Fire. Získat nyní!

Další free spiny najdete v Synot Tip kasinu. Tady je k dispozici 10 free spinů bez podmínek na hře Fruits’ n’ Fire. Získat zde! 

Dnes v pátek 14.10. najdete free spiny i v Betano casino. Dostanete 10 free spinů na hře Joker Boom Plus za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na Kajot automatech. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes ve čtvrtek 13.10. jsou free spiny v Apollo Games casinu. Každý může získat 100 volných zatočení zdarma, když si zahrajete za alespoň 100 Kč Kč. Stačí se přihlásit mezi 8 a 24, zahrát si na jakékoli hře a poté spustit jednu z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Rich Fish, Gladorius a Sizzle Fire. Získat nyní!

Další free spiny najdete v Synot Tip kasinu. Tady je k dispozici 10 free spinů bez podmínek na hře Hell Mania. Získat zde! 

Dnes je čtvrtek a to znamená pravidelnou dávku 10 free spinů v casinu Fortuna Vegas. Ty jsou dostupné od 10 do pátečních 10 hodin. Většinou na automatech Kajot, případně Adell. Proto se přihlaste a vyzvedněte si své free spiny.

Dnes ve čtvrtek 13.10. najdete free spiny i v Betano casino. Dostanete 50 free spinů na hře Buffalo Blitz II za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na automatech od Playtechu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes ve středu 12.10. jsou free spiny Apollogames casinu. Každý může získat 20 volných zatočení zdarma, když provede vklad 500 Kč. Stačí se přihlásit mezi 8 a 24, vložit a poté spustit jednu z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Rich Fish, Gladorius a Sizzle Fire. Získat nyní!

Další free spiny najdete v Synot Tip kasinu. Tady je k dispozici 10 free spinů bez podmínek na hře 6Fruits. Získat zde! 

Dnes ve středu 12.10. najdete free spiny i v Betano casino. Dostanete 25 free spinů na hře Narcos za 4 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na brandovaných hrách v kategorie Značkové. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v úterý 11.10. jsou free spiny Apollogames casinu. Každý získá 10 volných zatočení zdarma. Stačí se přihlásit mezi 8 a 24 a spustit jednu z těchto her Happy Nuts, Rich Kittens, Rich Fish, Gladorius a Sizzle Fire. Získat nyní!

Další free spiny najdete v Synot Tip kasinu. Opět je k dispozici 10 free spinů bez podmínek. Ty si zatočíte na hře Respin Joker. Získat zde! 

Dnes v úterý 11.10. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 50 free spinů na Book of Secrets za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na jakémkoli Synot automatu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v pondělí 10.10. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 25 free spinů na Dazzle Me za 4 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1000 Kč na jakémkoli NetEnt automatu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes nabízí Apollo casino další možnost získat free spiny. Získáte 10 free spinů, když si vložíte alespoň 200 Kč. Žádné další podmínky nejsou, ani nepotřebujete použít promo kód. Ty si můžete vyzvednout na jedné z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Rich Fish, Gladorius a Sizzle Fire. Získat nyní!

Dnes v pátek 7.10. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 50 free spinů na Book of Secrets za 2 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 2000 Kč na jakémkoli Synot automatu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes nabízí Apollo casino další možnost získat free spiny. Získáte 10 free spinů, když si zahrajete za alespoň 200 Kč. Ty si můžete vyzvednout na jedné z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Rich Fish, Gladorius a Sizzle Fire. Získat nyní!

Dnes je čtvrtek, a proto běžte na Fortuna Vegas Casino, které pravidelně každý čtvrtek od 10 hodin do pátku 10 hodin rozdává 10 volných zatočení. Získat nyní!

Dnes ve čtvrtek 6.10. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 20 free spinů na White King za 4 Kč, v celkové hodnotě 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakémkoli Playtech automatu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes nabízí Apollo casino další možnost získat free spiny. Stačí provést vklad alespoň 500 Kč a získáte 20 free spinů jako bonus. Ty si můžete vyzvednout na jedné z těchto her – Happy Nuts, Rich Kittens, Rich Fish, Gladorius a Sizzle Fire. Získat nyní!

Dnes ve středu 5.10. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Multi Vegas 81 za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 2500 Kč na jakémkoli Kajot automatu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes jsou free spiny v Apollo Games online casinu. Všichni získají 10 volných zatočení zdarma bez podmínky. Stačí se přihlásit mezi 8 a 24 a spustit jednu z vybraných her. Mezi ty patří Rich kittens, Rich Fish, Happy Nuts, Sizzle Fire nebo Gladorius. Získat nyní!

Dnes v úterý 4.10. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Respin Joker za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakémkoli Synot automatu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v pondělí 3.10. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 40 free spinů na Starburst za 2 Kč, v celkové hodnotě 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od NetEntu. Získat nyní!

Předchozí free spiny v září 2022

Dnes v úterý 27.9. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Respin Joker za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od Synot Games. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v pondělí 26.9. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 40 free spinů na Starburst za 2 Kč, v celkové hodnotě 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od NetEntu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes ve čtvrtek 22.9. jsou k dispozici free spiny v casinu Fortuna Vegas. Od 10 ve čtvrtek do 10 hodin v pátek získáte 10 free spinů na Kajot automatu Joker 81. Co vyhrajete, je vaše. Získat nyní!

Dnes najdete free spiny i v Betano casino. Dostanete 20 free spinů na White King za 4 Kč, v celkové hodnotě 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od Playtechu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v úterý 20.9. najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Respin Joker za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od Synot Games. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí na Betanu, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dneska najdete free spiny v Betano casino. Dostanete 40 free spinů na Starburst za 2 Kč, celkové hodnotě 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od NetEntu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes ve středu 14.9. můžete získat 10+10 volných zatočení v casinu Apollo Games. Od 8 do 24 stačí spustit hru Occultum 81 a prvních 10 freespinů jsou vaše zcela bez podmínek. Dalších 10 free spinů na stejné hře dostanete, když si zahrajete za alespoň 200 Kč na jakémkoli jejich hracím automatu. Získat nyní!

Dneska nabízí free spiny i Synot Tip kasino. Stačí si zahrát za 500 Kč na online hracích automatech a za to získáte 10 volných zatočení na hře Hot Africa, každý v hodnotě 5 Kč. Získat nyní!

Další free spiny dnes nabízí Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Multi Vegas 81 za 1 Kč, v celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 2500 Kč na jakýchkoli Kajot automatech. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v úterý 13.9. můžete získat 10+10 volných zatočení v casinu Apollo Games. Od 8 do 24 stačí spustit hru Pandora a prvních 10 freespinů jsou vaše zcela bez podmínek. Dalších 10 free spinů na stejné hře dostanete, když si zahrajete za alespoň 200 Kč na jakémkoli jejich hracím automatu. Získat nyní!

Dnes v úterý 13.9. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Starburst za 1 Kč, celkové hodnotě 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od Synot Games. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v pondělí 12.9. můžete získat 10+10 volných zatočení v casinu Apollo Games. Od 8 do 24 stačí spustit hru Rich kittens a prvních 10 freespinů jsou vaše zcela bez podmínek. Dalších 10 free spinů na stejné hře dostanete, když si zahrajete za alespoň 200 Kč na jakémkoli jejich hracím automatu. Získat nyní!

Dále můžete dneska získat 10 volných zatočení v casinu Synot Tip. Stačí si spustit hru Flip the Chip a dostanete 10 free spinů bez jakékoli podmínky. Získat zde! 

Dnes v pondělí 12.9. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 40 free spinů na Starburst za 2 Kč, celkové hodnotě 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od NetEntu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v pátek 9.9. můžete získat 18 volných zatočení v casinu Tipsport Vegas. Od 8 do 24 stačí spustit hru Halloween za peníze a od Tipsportu dostanete 18 free spinů. Nevýhodou je, že výhry z těchto freespinů je potřeba ještě 10x protočit před tím, než je budete moci vybrat. Získat nyní!

Další free spiny jsou dnes dostupné v Chance casinu. Od 8 do 24 můžete získat 18 volných zatočení na stejně hře Halloween. Stačí ji spustit a hrát. Opět je potřeba výhry 10x protočit. Získat zde!

Dále můžete dneska získat 10 volných zatočení v casinu Synot Tip. Stačí si spustit hru Wild Blooms a dostanete 10 free spinů bez jakékoli podmínky. Získat zde! 

Dnes v pátek 9.9. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 50 free spinů na Book of Secrets, v hodnotě 2 Kč, celkově 100 Kč, když protočíte 2000 Kč na jakýchkoli hrách od Synot Games. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes ve čtvrtek 8.9. můžete získat 16 volných zatočení v casinu Tipsport Vegas. Od 8 do 24 stačí spustit hru Sabaton za peníze a od Tipsportu dostanete 16 free spinů. Nevýhodou je, že výhry z těchto freespinů je potřeba ještě 10x protočit před tím, než je budete moci vybrat. Získat nyní!

Další free spiny jsou dnes dostupné v Chance casinu. Od 8 do 24 můžete získat 16 volných zatočení na stejně hře Sabaton. Stačí ji spustit a hrát. Opět je potřeba výhry 10x protočit. Získat zde!

Dnes je čtvrtek a to znamená pravidelných 10 free spinů ve Fortuna casinu. Tentokrát je získáte na hře Jin-Jang od Adell. Získat zde!

Dále můžete dneska získat 15 volných zatočení v casinu Synot Tip. Stačí si zahrát pouze za 15 Kč a dostanete 15 free spinů na hře Blazing Ice. Získat zde! 

Dnes ve čtvrtek 8.9. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 20 free spinů na White King, v hodnotě 4 Kč, celkově 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakýchkoli hrách od Playtechu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes ve středu 7.9. můžete získat 14 volných zatočení v casinu Tipsport Vegas. Od 8 do 24 stačí spustit hru Black Mamba za peníze a od Tipsportu dostanete 14 free spinů. Nevýhodou je, že výhry z těchto freespinů je potřeba ještě 10x protočit před tím, než je budete moci vybrat. Získat nyní!

Další free spiny jsou dnes dostupné v Chance casinu. Od 8 do 24 můžete získat 14 volných zatočení na stejně hře Black Mamba. Stačí ji spustit a hrát. Opět je potřeba výhry 10x protočit. Získat zde!

Dnes ve středu 7.9. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Multi Vegas 81,  v hodnotě 1 Kč, celkově 100 Kč, když protočíte 2500 Kč na jakémkoli hře od Kajotu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v úterý 6.9. můžete získat 12 volných zatočení v casinu Tipsport Vegas. Od 8 do 24 stačí spustit hru Testament za peníze a od Tipsportu dostanete 12 free spinů. Nevýhodou je, že výhry z těchto freespinů je potřeba ještě 10x protočit před tím, než je budete moci vybrat. Získat nyní!

Další free spiny jsou dnes dostupné v Chance casinu. Od 8 do 24 můžete získat 12 volných zatočení na stejně hře Testament. Stačí ji spustit a hrát. Opět je potřeba výhry 10x protočit. Získat zde!

Další free spiny zcela bez podmínek si můžete vyzvednout v Synot kasinu. V úterý 6.9. je 10 volných zatočení dostupných na hře Fruits ‘n’ Fire. Získat nyní!

Dnes v úterý 6.9. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Respin Joker,  v hodnotě 1 Kč, celkově 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakémkoli hře od Synot Games. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Dnes v pondělí 5.9. můžete získat 10 volných zatočení v casinu Tipsport Vegas. Od 8 do 24 stačí spustit hru Hammerfall za peníze a od Tipsportu dostanete 10 free spinů. Nevýhodou je, že výhry z těchto freespinů je potřeba ještě 10x protočit před tím, než je budete moci vybrat. Získat nyní!

Další free spiny jsou dnes dostupné v Chance casinu. Od 8 do 24 můžete získat 10 volných zatočení na stejně hře Hammerfall. Stačí ji spustit a hrát. Opět je potřeba výhry 10x protočit. Získat zde!

Dnes v pondělí 5.9. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 40 free spinů na Starburst, v hodnotě 2 Kč, celkově 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakémkoli hře od NetEntu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí, pokud jste v posledních 30 dnech provedli vklad. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkusit zde!

Ve čtvrtek 1.9. můžete získat 15 volných zatočení v casinu Tipsport Vegas. Dnes od 8 do 24 stačí spustit hru Big Win 777 za peníze a od Tipsportu dostanete 15 free spinů. Nevýhodou je, že výhry z těchto freespinů je potřeba ještě 10x protočit před tím, než je budete moci vybrat. Získat nyní!

Další free spiny jsou dnes dostupné v Chance casinu. Od 8 do 24 můžete získat 15 volných zatočení na hře Big Win 777. Stačí ji spustit a hrát. Opět je potřeba výhry 10x protočit. Získat zde!

Dnes je čtvrtek a to znamená, že Fortuna casino rozdává všem svým hráčům 10 free spinů. Ty jsou většinou dostupné od 10 hodin ve čtvrtek, až do 10 hodin v pátek. Stačí se přihlásit, vybrat hru a 10x si zdarma zatočit. Získat zde!

Dnes ve čtvrtek 1.9. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 20 free spinů na White King, v hodnotě 4 Kč, celkově 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakémkoli hře od Playtechu. Získat nyní!

Předchozí free spiny v srpnu 2022

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Ve středu 31.8.2022 můžete získat v Synot Tip casinu až 70 volných zatočení. Prvních 10 je zcela zdarma, bez podmínek a vyzvednete si je na hře Respin Joker. Pokud si zatočíte za 10 Kč v době 8 až 12, dostanete dalších 10 volných zatočení na hře Joker 40. Když si zahrajete za dalších 20 Kč v čase 14-18, dostanete 20 volných zatočení na hře Joker’s Five. A nakonec zatočte si mezi 20 a 24 za alespoň 30  Kč a dostanete 30 volných zatočení na automatu Joker 50 Deluxe. Získat všechny zde! 

Dnes ve středu 31.8. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Multi Vegas 81, v hodnotě 1 Kč, celkově 100 Kč, když protočíte 2500 Kč na jakémkoli Kajot automatu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes v úterý 30.8. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 100 free spinů na Respin Joker, v hodnotě 1 Kč, celkově 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakékoli hře od Synot Games. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes v pátek 26.8. nabízí free spiny Betano casino. Dostanete 50 free spinů na Book of Secrets, v hodnotě 2 Kč, celkově 100 Kč, když protočíte 2000 Kč na jakékoli hře od Synot Games. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes ve čtvrtek 25.8. jsou dostupné freespiny v Tipsport casinu. Máte k dispozici 15 volných zatočení na hře Double Hot. Stačí se přihlásit a spustit hru. Výhry z freespinů je potřeba 10x protočit. Získat nyní!

Stejnou akci najdete i Chance Vegas casinu. Dostanete 15 volných zatočení na hře Double Hot. Nezapomeňte, že u Chance je potřeba výhry z freespinů 10x protočit, než je můžete vybrat. Získat zde!

Je tady čtvrtek a s ním i dlouhodobá akce ve Fortuna Vegas, kde každý čtvrtek rozdávají 10 free spinů. Jsou dostupné od 10 hodin ve čtvrtek až do 10 hodin v pátek. Stačí se přihlásit. Získat zde!

Betano casino dnes ve čtvrtek 25.8. nabízí free spiny. Dostanete 20 free spinů na White King v hodnotě 80 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakékoli hře od Playtechu. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Betano casino dnes ve středu 24.8. nabízí free spiny. Dostanete 100 free spinů na Multi Vegas 81 v hodnotě 100 Kč, když protočíte 2500 Kč na jakékoli Kajot Games hře. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes ve středu 24.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes v úterý 23.8.2022 můžete získat volná zatočení v Synot kasinu. Získáte 20 free spinů na hře Lucky Elements, když si zahrajete za alespoň 20 Kč. Získat nyní!

I Betano casino dnes nabízí free spiny. Dostanete 100 free spinů na Respin Joker v hodnotě 100 Kč, když protočíte 1500 Kč na jakékoli Synot Games hře. Získat nyní!

A stále platí, že i dnes v úterý 23.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes v pondělí 22.8.2022 jsou volná zatočení zdarma k dispozici v Tipsport Vegas. Získáte 15 volných zatočení na hře Golden Ticket. Nejsou žádné podmínky získání free spinů, ale výhry z nich je potřeba 10x protočit, než je můžete vybrat. Získat nyní!

Další free spiny na váš čekají v casinu Chance Vegas. I zde získáte 15 zatočení zdarma na hře Golden Ticket. Získat zde!

I Betano casino dnes nabízí free spiny. Dostanete 40 free spinů na Starburst v hodnotě 80 Kč, když protočíte na NetEnt hrách 1500 Kč. Získat nyní!

I dnes v pondělí 22.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

I dnes v sobotu 20.8. můžete získat free spiny v Apollo casinu. Prvních 10 zcela zdarma bez podmínek, dalších 10 za vklad alespoň 200 Kč s promo kódem FESTIVAL. Freespiny jsou dostupné na hře Sunset Hotline, vždy od 8 do 24 hodin. Získat nyní!

I Betano casino dnes nabízí free spiny. Dostanete 50 free spinů na Dazzle Me v hodnotě 200 Kč, když protočíte na NetEnt hrách 30 000 Kč. Získat nyní!

I dnes v sobotu 20.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes ve pátek 19.8. jsou opět dostupné free spiny v Apollo casinu. Prvních 10 zcela zdarma bez podmínek, dalších 10 za vklad alespoň 200 Kč s promo kódem FESTIVAL. Všechny na jejich novince Pinky Cat, vždy od 8 do 24 hodin. Získat nyní!

Free spiny dnes ve čtvrtek 18.8. nabízí i casino Synot Tip. Stačí se přihlásit, spustit Hunter’s Spirit a 10 volných zatočení je vašich, zcela bez podmínek.  Získat nyní!

I Betano casino dnes nabízí free spiny. Stačí si zatočit za 2000 Kč na Synot automatech a dostanete 50 free spinů na Book of Secrets, každý v hodnotě 2 Kč. Získat nyní!

I dnes ve pátek 19.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes ve čtvrtek 18.8. jsou dostupné free spiny v Apollo casinu. Prvních 10 zcela zdarma bez podmínek, dalších 10 za vklad alespoň 200 Kč s promo kódem FESTIVAL. Všechny na oblíbené hře Blood Revival od 8 do 24 hodin. Získat nyní!

Další zdarma spiny nabízí Tipsport Vegas. Stačí se přihlásit a získáte 15 volných zatočení na hře Sunny Shores. Bohužel výhry z nich je potřeba 10x protočit. Získat nyní!

Stejné free spiny dostane dnes v casinu Chance Vegas. Přihlaste se a spusťte hru Sunny Shores. Dostanete 15 volných zatočení. Bohužel výhry je potřeba 10x protočit. Získat zde!

Free spiny dnes ve čtvrtek 18.8. nabízí i casino Synot Tip. Stačí se přihlásit, spustit jakoukoli hru a zahrát si jen za 20 Kč a 20 free spinů na hře Wild Circus 256 je vašich.  Získat nyní!

I Betano casino dnes nabízí free spiny. Stačí si zatočit za 2500 Kč na Kajot automatech a dostanete 100 free spinů na Multi Vegas 81, každý v hodnotě 1 Kč. Získat nyní!

I dnes ve čtvrtek 18.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes ve středu 17.8. jsou dostupné free spiny v Apollo casinu. Prvních 10 zcela zdarma bez podmínek, dalších 10 za vklad alespoň 200 Kč s promo kódem FESTIVAL. Všechny na super hře Turbo Slots od 8 do 24 hodin. Získat nyní!

Free spiny dnes ve středu 17.8. nabízí i casino Synot Tip. Stačí se přihlásit, spustit hru Joker 40 a 10 freespinů je vašich.  Získat nyní!

I Betano casino dnes nabízí free spiny. Stačí si zatočit za 2500 Kč na Kajot automatech a dostanete 100 free spinů na Multi Vegas 81, každý v hodnotě 1 Kč. Získat nyní!

I dnes ve středu 17.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

V rámci srpnové promo akce si dnes můžete vyzvednout 15 volných zatočení v casinu Tipsport Vegas. Ty jsou na hře Sync Spin od Synot Games. Získat nyní!

Dalších 15 volných zatočení je dostupných v Chance Vegas casinu. Získáte je pouze dnes na automatu Sync Spin. Získat zde!

Free spiny dnes v pondělí 15.8. nabízí i casino Synot Tip. Stačí se přihlásit, zatočit si za 500 Kč a získáte 10 freespinů na hře Fire Witch v hodnotě 5 Kč na každé zatočení.  Získat nyní!

I Betano casino dnes nabízí free spiny. Stačí si zatočit za 1500 Kč na NetEnt hrách a dostanete 40 free spinů na Starburst, každý v hodnotě 2 Kč. Získat nyní!

I dnes v pondělí 15.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Free spiny dnes v neděli 14.8. nabízí casino Synot Tip. Stačí se přihlásit a získáte 10 freespinů na hře Hell Mani, zcela bez podmínek.  Získat nyní!

I dnes v neděli 14.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes v pátek 12.8. můžete získat free spiny v casinu Synot Tip. Stačí se přihlásit a získáte 10 freespinů na hře Firebird Double 27, bez podmínek.  Získat nyní!

Další možností, jak dnes získat freespiny dnes, je protočit 2000 Kč na Synot automatech v casinu Betano. Za to získáte 50 freespinů v hodnotě 2 Kč na hře Book of Secrets. Získat nyní!

Dnes ve středu 10.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes je čtvrtek, 11.8. a to znamená, že jsou tady pravidelné točky zdarma na Fortuně. Ty si můžete vyzvednout v casinu Vegas vždy od 10 hodin ve čtvrtek do pátku 10 hodin ráno. Tentokrát na hře výrobce Adell. Získat zde!

Další free spiny získáte v Tipsport Vegas. To dnes ve čtvrtek nabízí 15 zatočení zdarma na hře Wild Frames. Freespiny jsou bez podmínky, ale výhry z nich podléhají podmínky 10násobného protočení. Získat nyní!

Stejná akce je pak dostupná i na casinu Chance Vegas. I zde získáte 15 zatočení zdarma na hře Wild Frames. Získat zde!

Šťastná středa v Apollo casinu. Dnes ve středu 10.8. můžete od 8 do 24 hodin získat 20 free spinů na hře Lucky 81. Stačí si zahrát na libovolném automatu za 200 Kč a free spiny jsou vaše. Získat nyní!

Podobnou akci si na dnešek přichystalo i Synot kasino. Stačí si zatočit za 10 Kč na libovolném online automatu a hned získáte 10 free spinů na hře Corsair Queen. Získat nyní!

Další možností, jak dnes získat freespiny, je protočit 2500 Kč na Kajot automatech v casinu Betano. Za to získáte 100 jednokorunových freespinů na hře Multi Vegas 81. Získat nyní!

Dnes ve středu 10.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes v úterý 9.8. můžete získat 10 free spinů na automatu Respin Joker v casinu Synot Tip. Zcela zdarma, bez podmínek v rámci akce Letní freespin mánie. Získat nyní!

Další možností, jak dnes získat freespiny, je protočit 1500 Kč na Synot Games automatech v casinu Betano. za to získáte 100 jednokorunových freespinů na hře Respin Joker. Získat nyní!

Dnes v úterý 9.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes v pátek 5.8. je možné využít promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Ve čtvrtek 4.8. jsou dnes free spiny dostupné v casinu Tipsport Vegas. Stačí se přihlásit a získáte 15 zatočení zdarma na hře Dicey Fruits. Výhry ze zatočení zdarma je potřeba ještě 10x protočit, než se změní na reálné peníze. Získat nyní!

Stejnou promo akci má dneska Chance Vegas. I zde si ve čtvrtek 4.8. můžete vyzvednout 15 zatočení zdarma na Dicey Fruits se stejnou podmínkou 10násobku protočení výher. Získat zde!

Dnes ve čtvrtek 4.8. je možné získat free spiny u Betana. Zatočte si za 1500 Kč na Playtech hrách a získáte 20 freespinů ve hře White King v hodnotě 80 Kč, každé zatočení tak bude za 4 Kč. Získat zde!

Další možností je využít jejich aktuální promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes ve středu 3.8. je možné získat free spiny u Betana. Zatočte si za 2500 Kč na Kajot automatech a získáte 100 freespinů ve hře Multi Vegas 81 v hodnotě 100 Kč, každé zatočení tak bude za 1 Kč. Získat zde! Další možností je využít jejich aktuální promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Dnes v úterý 2.8. je možné získat free spiny u Betana. Zatočte si za 1500 Kč na Synot Games automatech a získáte 100 freespinů na hře Respin Joker v hodnotě 100 Kč, každé zatočení tak bude za 1 Kč. Získat zde! Další možností je využít jejich aktuální promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Free spiny jsou dnes v casinu Tipsport Vegas. Získejte 15 zatočení zdarma na hře Wild Blood II. Dostupné jsou od 8 do 24 pouze dnes, v pondělí 1.8. Získat nyní!

Stejných 15 free spinů jako Tipsport nabízí jejich sesterské casino Chance Vegas. Proto si dneska v pondělí 1.8. vyzvedněte dalších 15 zatočení zdarma i tam. Získat nyní!

Dnes v pondělí 1.8. je možné získat free spiny i u Betana. Zatočte si za 1500 Kč na NetEntu automatech a získáte 40 freespinů na hře Starburst v hodnotě 80 Kč, každé zatočení tak bude za 2 Kč. Získat zde! Další možností je využít jejich aktuální promo akci Kolo štěstí. Na tom si každý den můžete vytočit free spiny, ale i třeba sázky zdarma na kurzové sázení. Zkuste štěstí. Akce platí až do 31.8. Zkusit zde!

Předchozí free spiny v červenci 2022

Dnes v pátek 29.7. je možné získat free spiny pouze u Betana. Zatočte si za 2000 Kč na Synot Games automatech a získáte 50 freespinů na hře Book of Secrets v hodnotě 100 Kč, každé zatočení tam bude za 2 Kč. Získat zde.

Apollo casino dnes ve čtvrtek 28.7. rozdává všem svým hráčům 20 free spinů na automatu Gladorius. Free spiny jsou platné jen dnes od 8 do 24 hodin. Jsou zcela bez podmínek. Nemusíte provést vklad, ani žádné protočení. Jen se přihlásit a spustit hru. Získat zde!

Fortuna Vegas casino si jako každý čtvrtek připravila svých 10 freespinů. Ty jsou platné až do pátku 10 hodin. Stačí se přihlásit, akceptovat freespiny a začít točit. Získat nyní!

Dnes ve čtvrtek 28.7.2022 jsou free spiny dostupné v casinu Betano. Stačí si zahrát za alespoň 1500 Kč na automatech Playtech a za to získáte 20 volných zatočení na hře White King, každý je v hodnotě 4 Kč. Získat zde.

Dnes ve středu 26.7.2022 jsou free spiny dostupné v casinu Betano. Stačí si zahrát za alespoň 2500 Kč na Kajot automatech a získáte 100 volných zatočení na hře Multi Vegas 81, každý v hodnotě 1 Kč. Získat zde.

Dnes je poslední den akce Letní free spin mánie v casinu Synot Tip. Získejte prvních 10 volných zatočení zcela bez podmínek na hře Fruiti Gold. Proveďte sázky za pouhých 10 Kč a dostanete dalších 10 volných zatočení na stejné hře. Získat nyní!

Dnes v úterý 26.7.2022 jsou free spiny dostupné v casinu Betano. Stačí si zahrát za alespoň 1500 Kč na automatech Synot Games a získáte 100 volných zatočení na hře Respin Joker, každý v hodnotě 1 Kč. Získat zde.

Dnes v pondělí 25.7.2022 jsou free spiny dostupné v casinu Betano. Stačí si zahrát za alespoň 1500 Kč na automatech NetEnt a získáte 40 volných zatočení na hře Starburst, každý v hodnotě 2 Kč. Získat zde.

V pátek 22.7.2022 si naposledy můžete vyzvednout 10 + 10 volných zatočení v Apollo casinu. Prvních 10 je zdarma bez podmínek, dalších 10 za vklad 200 Kč s promo kódem VYLET. Všech 20 freespinů je na hru Gladorius. Získat zde!

Druhým casinem, kde můžete dnes získat nějaké freespiny je Betano. Pokud si zatočíte na Synot Games hrách za alespoň 2000 Kč, získáte 50 volných zatočení na hře Book of Secrets, každý v hodnotě 2 Kč. Získat zde.

Velká nálož free spinů ve čtvrtek 21.7.2022. Získat je můžete v casinu Apollo, Fortuna, Synot Tip a Betano.

Apollo Games – získejte 10 volných zatočení bez jakýchkoli podmínek na hře Happy Nuts. Dalších 10 free spinů získáte na stejné hře, když provedete vklad alespoň 200 Kč s promokodem VYLET. Získat zde!

Fortuna – pravidelných čtvrteční bonus v podobě 10 free spinů. Ty získáte zcela bez podmínek. Stačí se přihlásit na svůj účet ve čtvrtek od 10 hodin do pátku 10 hodin a 10 free spinů na Kajot hře je vašich. Získat nyní!

Synot Tip – jen dnes můžete získat až 20 volných zatočení na Synot Games hře Hunter’s Spirit. První jsou zcela bez podmínek, dalších 10 získáte, když si zatočíte za pouhých 10 Kč. Získat nyní!

Betano – dnes můžete získat 20 free spinů na hře White King. Stačí si zatočit za alespoň 1500 Kč na jakékoli hře od Playtechu. Získat zde.

Ve středu 20.7.2022 získáte až 20 free spinů v Apollo casinu. Prvních 10 bez podmínek na vás čeká na hře Atlantis. Dalších za vklad 200 Kč s promo kódem VYLET si taky vyzvednete na hře Atlantis. Tyto free spiny platí pouze dne. Získat zde!

Ve středu 20.7.2022 můžete získat až 100 free spinů na Multi Vegas 81 od Kajotu v casinu Betano. Stačí si zahrát Kajot automaty za alespoň 2500 Kč a 100 free spinů vám bude hned přičteno. Akce platí pouze dnes, ve středu 20.7. Získat zde.

V úterý 19.7.2022 je připraveno 10 + 10 freespinů v Apollo Games online casinu. Prvních 10 je zcela bez podmínek na hře Pandora. Dalších 10 získáte, když provedete vklad alespoň 200 Kč s promo kódem VYLET. Vyzvedněte si je pouze dnes. Získat zde!

V úterý 19.7.2022 můžete získat 10 + 10 volných zatočení v Synot kasinu. Přihlaste se nebo se zaregistrujte a získáte 10 free spinů na hře Joker 40. Když provedete sázky v hodnotě pouhých 10 Kč na jakémkoli hracím automatu, tak získáte dalších 10 freespinů na stejné hře Joker 40. Získat nyní!

V neděli 17.7.2022 získáte 10 + 10 volných zatočení v casinu Synot Tip. Stačí se přihlásit (nebo zaregistrovat) a získáte 10 volných zatočení na hře Hell Mania. Navíc pokud si zahrajete za alespoň 10 Kč na jakémkoli automatu, získáte dalších 10 volných zatočení na Hell Mania. Získat nyní!

Apollo Games casino – 100 free spinů za registraci

Nově patří Apollo casino mezi česká online kasina, kde získáte registrační bonus v podobě 100 free spinů. Stačí jen dokončit trvalou registraci a můžete si zatočit. 100 free spinů je rozděleno do pěti her po 20 zatočení, abyste si mohli vyzkoušet více her. Zaregistrujte se ještě dnes a vyzvedněte si freespiny.

Fortuna free spiny každý čtvrtek a pátek

Pokud je dneska čtvrtek, tak máte možnost si vyzvednout 10 free spinů na vybrané hře v casinu Fortuna Vegas. Freespiny jsou zdarma, bez podmínek. Stačí se přihlásit ke svému účtu ve čtvrtek od 10 hodin do pátku 10 hodin, potvrdit, že chcete free spiny připsat a začít hrát. Fortuna free spiny jsou nejčastěji na Kajot automatech, případně Adell hrách. Přihlaste se nebo se zaregistrujte pro free spiny.

Betano casino free spiny dnes, zítra, pozítří…

I nové online casino Betano nabízí bezplatné free spiny. Ty získají noví hráči za dokončení registrace. Stačí se tady prokliknout, vyplnit registrační formulář a další kroky registrace, abyste získali plné konto. Navíc za to dostanete 50 free spinů na oblíbené hře Multi Vegas 81. Díky této akci jsou u Betana free spiny dostupné každý den, i když jen jednou. Zaregistrujte se nyní a získáte 50 free spinů.

Synot Tip casino registrace s free spiny

Dalším online casinem, kde můžete už dneska získat free spiny, je Synot kasino. Všichni noví hráči mají možnost získat až 300 freespinů za první vklad. Přihlaste se ke svému účtu, nebo se tady zaregistrujte. Pokud jste ještě neprovedli první vklad, tak máte možnost za něj získat něco navíc. Právě dnes s použitím správného promokódu můžete získat až 300 freespinů.

Pokud vložíte alespoň 200 Kč s promokódem BONUS25, získáte 25 volných zatočení. Pokud vložíte alespoň 501 Kč, získáte 50 volných zatočení.

Stránku neustále aktualizujeme, abyste zde našli aktuální informace, kde si vyzvednout dnešní free spiny.

Doporučená casina
4.0 rating
První zahraniční sázkovka a casino s českou licencí
4.8 rating
Nové české online casino s licencí. Velkou výhodou je, že si vyrábí i vlastní hry pod stejnou značkou Apollo Games.
3.8 rating
Menší česká sázkovka, ale špičkové online casino se stovkami her od předních výrobců včetně jackpotových her
4.8 rating
Největší česká sázková kancelář a online casino s licencí
4.0 rating
Více jak 500 her na dvou záložkách Casino a Vegas spolu s jackpoty a živou hrou ruleta a blackjack