Aktualizováno 7 března, 2023

Přivítejte jaro ve Vegas s bonusovým překvapením každý den. Získáte dohromady až 200 free spinů, 1 250 Kč na prémiích do hry nebo turnajové výhry v celkové hodnotě 900 000 Kč.

Jaro s každodenními překvapeními v Tipsport Vegas

Nová promo akce v casinu Vegas. Akce platí od 1. do 21. března. Těšit se můžete na různé bonusy každý den jiný. Celkově můžete získat až 200 free spinů, 1250 Kč na prémiích do hry nebo šance na výhry v turnajích v celkové výši až 900 000 Kč.

Jak si užít bonus každý den?

Bonus můžete získat každý den. Návod na získání:

  1. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému hráčskému účtu
  2. Přejděte do sekce Vegas
  3. Kliknutím na obrázek měšec se vám rozbalí bonus
  4. Proklikněte se a užijte si bonus dne

Bonusy v této jarní promo akci jsou dostupné pro všechny. Stačí se přihlásit ke svému hernímu kontu nebo se zaregistrovat. Registrace je rychlá, snadná a zvládnete ji online z domova. Díky tomu máte stále čas se zaregistrovat a pustit se do denních bonusů od 1.3.

Pokud se zaregistrujete později, nevadí, stále se můžete do akce přihlásit kdykoli v jejím průběhu.

Bonusy a free spiny v jednotlivých dnech

Datum Odměna
1.3.2023 25 free spinů ve hře Dicey Fruits
2.3.2023 bonus 100 Kč za vklad 200 Kč
3.3.2023 15 free spinů na hře Wild Blooms
4.3.2023 bonus 100 Kč za protočení 500 Kč
5.3.2023 turnaj o 300 000 Kč
6.3.2023 15 free spinů ve hře Piggy Bank Farm
7.3.2023 Bonus 100 Kč za vklad 100 Kč

Tipsport automaty s bonusy

Tipsport Vegas je tím pravým online casinem pro všechny hráče. Nabízí více jak 500 různých online hracích automatů. Tipsport automaty jsou dodávány několika výrobci jako je egaming, Apollo Games, Kajot, Synot Games, Adell, ale i NetEnt nebo Play’n GO.

Právě na Play’n GO automatech bývají volná zatočení nejčastěji. Další možností jsou hry od Synotu a NetEntu. Proto se domníváme, že všech 200 volných zatočení bude dostupných na hrách od těchto tří výrobců.

Chance Vegas se stejnými bonusy každý den

Chance Vegas je dalším CZ online casinem v platnou českou licencí. Je navíc sesterskou společností Tipsportu. Proto i zde probíhá jarní promo akce s denními bonusy. Díky tomu si můžete přijít na dvojnásobek odměn. I v Chanci casinu se tak můžete těšit na až 200 free spinů, 1250 Kč v bonusech do hry nebo turnajové výhry v celkové hodnotě 900 000 Kč.

Pokud ještě nemáte účet u Chance, tak se tady zaregistrujte, abyste nezmeškali tuto jedinečnou promo akci.

Tipsport registrace a casino bonus až 25 000 Kč

Kromě této promo akce je pro nové hráče připraven i Tipsport casino bonus za první vklad ve výši až 25 000 Kč. Funguje tak, že za svůj první vklad dostanete bonus navíc. Váš vklad je nutné protočit 25x, než se bonusové peníze změní na reálné.

Bonus si aktivujete kliknutím na Chci bonus ve svém účtu, záložce Bonusy. Pak už máte 30 dní na splnění podmínky protočení.

Doporučená casina
Apollo
4,8 rating
Apollo casino je známé české online casino. 100% bonus až 5 000 a 100 free spinů.
Betano
4,0 rating
První zahraniční sázkovka a casino s českou licencí
Chance
3,8 rating
Menší česká sázkovka, ale špičkové online casino se stovkami her od předních výrobců včetně jackpotových her
Tipsport
4,8 rating
Největší česká sázková kancelář a online casino s licencí
Fortuna
4,0 rating
Více jak 500 her na dvou záložkách Casino a Vegas spolu s jackpoty a živou hrou ruleta a blackjack
Synot Tip
3,8 rating
České kasino s vysokými bonusy, častými promo akcemi o volná zatočení, ale i kurzové sázení a online poker herna
Casino Recenze
© Copyright 2024 Casino Recenze - www.casinorecenze.cz | info@casinorecenze.cz www.casinorecenze.cz jsou určeny pouze pro návštěvníky starších 18 let. Tyto stránky mají pouze informační charakter o online společnostech, na kterých si můžete zahrát hry zdarma. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardních hře může vzniknout závislost.